Hoge kwaliteit, lage kosten
Gecertificeerde vakmannen
Dag en nacht bereikbaar
Alarmopvolging politie

Jouw eigendommen 24/7 bewaakt

Met een meldkameraansluiting zijn jouw eigendommen dag en nacht in goede handen bij gespecialiseerde centralisten. Zij monitoren de aansluitingen en ontvangen en verwerken alarmmeldingen, brandmeldingen en overvalmeldingen. Bij calamiteiten nemen zij direct contact op met de door jou opgegeven sleutelhouder, bewakingsdienst, brandweer, politie of andere instantie. 

Meldkameraansluiting met alarmopvolging

Alle alarmpakketten van De Alarmjongens zijn inclusief meldkameraansluiting met alarmopvolging. Maar wat houdt dat eigenlijk precies in? Dat leggen we je hieronder graag even uit.

In geval van alarm wil je dat er snel actie wordt ondernomen of iemand ter plaatse is om te bepalen wat er aan de hand is. Maar je bent niet altijd zelf in de gelegenheid om te reageren op een alarm. Gelukkig is onze alarmcentrale 24/7 actief en neemt alle zorg uit handen. Dus ook als je slaapt, in het weekend even niet beschikaar bent, tijdens die welverdiende vakantie en op alle andere momenten wanneer je je smartphone even niet bij de hand hebt.

Vanuit de alarmcentrale wordt elk alarm snel en professioneel aangenomen, geregistreerd en afgehandeld en eventueel de politie of andere instantie ingeschakeld. De professionele medewerkers van de alarmcentrale doen dat volgens een protocol dat zij samen met jou en De Alarmjongens opstellen. Zo zijn jouw eigendommen altijd in goede handen en weet je precies waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd in een pakket, neem contact met ons op voor meer informatie of bestelling!