Hoge kwaliteit, lage kosten
Gecertificeerde vakmannen
Dag en nacht bereikbaar
Alarmopvolging politie
Button - alarm-/paniekknop
€ 44,95

Button - alarm-/paniekknop

€ 44,95
Hoge kwaliteit, lage kosten
Gecertificeerde vakmannen
Dag en nacht bereikbaar
Alarmopvolging politie

Ajax Button is een draadloze alarmknop / slimme knop. Met één druk op de knop licht de Button een bewakingsbedrijf onmiddellijk in bij een inbraak, brand of andere calamiteiten zoals medische noodzaak. 

Schakel in één keer alle lichten uit, zet huishoudelijke apparaten aan, laat rolgordijnen zakken of open de poort met één enkele klik op de knop. Automatiseer routinehandelingen door bijvoorbeeld etalageverlichting en elektrische apparaten tegelijkertijd aan en uit te zetten. 

Deze alarmknop is daarnaast uitermate geschikt als medische paniekknop, om onmiddellijk alle gebruikers van het systeem te waarschuwen in geval van nood. Bevestig Button aan een touwtje voor om de nek of monteer het op een makkelijk bereikbare plaats naast het bed van een persoon wiens gezondheidstoestand voortdurend in de gaten moet worden gehouden. Met één druk op de knop wordt er hulp ingeschakeld.

Let op: dit artikel wordt niet los verkocht en kan uitsluitend besteld worden in combinatie met een van onze alarmpakketten!

- Zeer compact en vrijwel gewichtloos
- Eenvoudige bevestiging door dubbelzijdig tape
- Signaalbereik tot 1300 m
- Instelbare alarmtypes inbraak, brand, medische hulp, paniekknop, gaslek
- Voeding CR2032-batterij, 3 V
- Afmetingen 47 × 35 × 13 mm
- Levensduur van de batterij tot 5 jaar
- Verkrijgbaar in wit en zwart